+370 657 73013
0.00€
Tarpinė suma: 0.00 €
PVM (21%): 0.00 €
Iš viso: 0.00 €

0.00€
Tarpinė suma: 0.00 €
PVM (21%): 0.00 €
Iš viso: 0.00 €
+370 657 73013



Apatinių galūnių įtvarai

Kelio įtvaras užtikrins geresnę savijautą

Sportuojantiems žmonėms labai svarbu saugotis traumų, tad kelio įvaras visada gali būti tikrai puikiu pasirinkimu. Taip pat jis rekomenduojamas ir tada, kai reikia gydyti kelio bei jo girnelės ligas, nes įtvaras padeda sumažinti skausmą ir užtikrina kur kas  geresnę savijautą. Kelio įtvarai gali būti naudojami kasdien arba sporto metu – jie nesukelia jokio diskomforto, ir leidžia išvengti galimų traumų.

Svarbiausi kelio įtvaro privalumai

Šiuo metu galima rasti tikrai nemažai įvairių tipų įtvarų, todėl pasikonsultavę su specialistais galėsite pasirinkti patį tinkamiausią. Kelio įtvaras, priklausomai nuo jūsų pasirinkimo, gali pasižymėti šiais privalumais:
  • Kelio įvaras gali mažinti skausmą ir efektyviai kovoti su atsiradusiu uždegimu;
  • Tai – nepakeičiamas pagalbininkas, kai sergama artroze ar sinovitu;
  • Kelio įtvarai gali būti pritaikomi tuomet, kada išlaisvėja kelio girnelės raiščiai. Taip pat kelio įtvarai gelbsti ir tada, kai reikalingas kelio girnelės centravimas;
  • Gydytojai primygtinai rekomenduoja dėvėti kelio įtvarą po menisko operacijos;
  • Kelio įtvaras šildo ir fiksuoja kelio sąnarį;
  • Kai kurie įtvarai yra nepastebimi dėvint įprastus drabužius.
Nors įprasta manyti, kad kelio įtvaras gali padėti veiksmingai gydyti atsiradusias ligas, tačiau iš tiesų tai yra nepakeičiama prevencinė priemonė, kuri įvairių ligų gali padėti išvengti. Atminkite, kad geriausias ligų gydymas yra jų prevencija, tad visas įmanomais būdais stenkitės išvengti traumų.

Kur įsigyti kelio įtvarą?

Šiuo metu galime rasti iš tiesų nemažai prekybos vietų, kuriose yra siūloma tokia produkcija, tad rasti tinkamiausią pasirinkimą tikrai nebus labai keblu. Jei norite, kad paieška būtų greitesnė, galite pasidomėti, kokiose internetinėse parduotuvėse yra siūloma įsigyti kelio įtvarų, ir tikrai rasite pačią palankiausią pasirinkimo galimybę. Kelio įtvaras gali būti perkamas ne vien tik specializuotose, bet taip pat ir universaliose parduotuvėse, kuriose taip pat rasite ir daugybę kitų prekių, taigi, vienu metu galėsite įsigyti ir kitos jums reikalingos produkcijos.
Taigi, jei norite išvengti traumų ar sumažinti skausmą, kelio įtvaras bus tikrai puikiu pasirinkimu. Jis leis jaustis tikrai labai patogiai, tad net pamiršite, kad jį dėvite.